Eidskog o-lag

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Eidskog o-lag

Få med familie, venner og hele bygda, for nå gjøres det klart for Bygdestafetten

E-post Skriv ut PDF

Bygdestafetten 1. mai er ment å være en uhøytidelig o-konkurranse der lagene settes sammen grendevis, eller annen lokal tilhørighet eller familie/naboer. Innbydelsen sendes til o-lagene og o-løpere, som oppfordres til å mobilisere potensielle deltagere i sitt nærområde. Gi derfor informasjonen videre til o-venner i ditt område. Håpet er gjennom et slikt opplegg å fremme interessen for orientering, tur-orientering og friluftsliv generelt.

Påmelding innen 25. april på skjema ( Påmeldingsskjema.xlsx eller icon Påmeldingsskjema.pdf) pr. e-post til Klaus Engen:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen . Eget skjema for hvert lag. Husk å føre på lagets brikkenummer.

Alternativt pr. post til: Klaus Engen, Gamle Ljønervegen 3, 2233 Vestmarka. Eventuell etteranmelding pr. tlf. 971 64 057 senest søndag 28. april.

Fullstendig innbydelse: icon Innbydelse

 

Oppsummering fra årsmøtet

E-post Skriv ut PDF
Protokollen fra årsmøtet er nå lagt ut i dokumentarkivet sammen med korrigerte årsmeldinger, budsjett vedtak osv. Gunnar Sæther gikk ut av styret, mens Jon Ivar Bergersen kom inn som ny styremedlem og Ragnar Dæhli som vara. Regnskapet for 2012 viste et overskudd på 86 000 kr og budsjettet for 2013 ble vedtatt til å være et budsjett i balanse. Ellers kan det nevnes at det ble vedtatt at ordningen med at 4 første "uteløp" dekkes av av o-laget fra nå av kun gjelder medlemmer opp til og med 16 år (D/H16).
 

Årsmøte torsdag 28. februar

E-post Skriv ut PDF
Det blir årsmøte i Eidskog o-lag torsdag 28. februar kl. 19, på Tyrielden - Eidskog bibliotek. Oppdaterte årsmøtedokumenter inkl. saksliste, årsberetninger, regnskap, budsjett og innkomne saker ligger i dokumentarkivet. Vel møtt!
 

Årsfest tordag 29. november

E-post Skriv ut PDF
Det blir årsfest torsdag 29. november kl. 17:30 på Sanitetens hus på Skotterud. Det blir blant annet premieutdelinger, o-film fra gamle dager og servert lapskaus og pølser. Vel møtt!
 

Nå er sesongen i gang

E-post Skriv ut PDF

Søndag 24 mars satte noen av de mest ivrige O-løpere nesen sørover, og reiste til Danmark for å starte O-sesongen med Påskeløbene 2013. Disse foregår i området rett sør for Silkeborg. Siden løpene starter på torsdag, er det satt av noen dager til å bli klar til start.

Så på mandag var Eivind og Jon Ivar ute på en treningstur med 30 poster som skulle besøkes, de store bommene ble det ikke!. Det ble en fin tur, og det er nå fastsatt at det IKKE bare er helt flatt i Danmark.

De andre syntes likevel at det var litt tidlig å starte løpingen, slik at det var kjempebra å starte med en dag i innendørs badeland.

 

O-post nr.1 lagt ut

E-post Skriv ut PDF
Årets første utgave av medlemsbladet O-posten er nå lagt ut i dokumentarkivet. Den inneholder blant annet årsberetninger og innkalling til årsmøte. For de som vil følge med på hva som skjer i o-laget så legges også referatene fra styremøtene ut i dokumentarkivet.
 

Resultater fra Langtur'n

E-post Skriv ut PDF
I et fint, men kaldt høstvær stilte 50 deltakere til start på Langtur'n på Matrand i dag. Resultatene med strekktider er nå lagt ut i Eventor. På de to lengste løypene var desverre post med kode 229 "død" og er ikke med i resultatene. Ellers fant vi et par gjenglemte o-sko, av typen Icebug, som kan fås igjen ved å ta kontakt med Jon Ivar Bergersen.
 


Side 8 av 15

Aktivitetskalender

Juli 2018
M T O T F L S
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Kommer

Ingen hendelser

Sponsorer

Banner

Besøkende

Vi har 19 gjester her nå