Eidskog o-lag

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Eidskog o-lag

Familieorientering 1. september

E-post Skriv ut PDF

grusjoe-oSøndag 1. september arrangerer Eidskog o-lag familieorientering på Rambølsødegarden på Vestmarka. Tidspunkt 12-15, merket fra Eidskog Montessoriskole. Det blir nybegynnerløyper på alt fra 300 m ("rundt på tunet") til ca. 2,5 km. Ofte er det populært å løpe flere ganger og prøve å "perse". Arrangementet er myntet mot barn og familier, også gjerne de som ikke har orientert før. Opplæring vil bli gitt.

For en startkontingent på 30 kr løper man så mange ganger man vil og hvilke løyper man vil. Og ikke minst er det en fin anledning til å komme seg ut på tur og ha det sosialt sammen med andre. Ta gjerne med matpakke og drikke, vi har bord og stoler og god plass på tunet. Vel møtt!

Les mer …
 

Morokulien 2-dagers

E-post Skriv ut PDF

Morokulien 2-dagers går helga 6.-7. juli, og mer informasjon med innbydelse finner du på hjemmesiden til arrangementet. Det er 338 forhåndspåmeldte og vi  regner med over 400 deltakere med de som melder seg på i åpne klasser direkte på løpet. Eidskog o-lags løp går på søndag, og i år på i et helt nytt terreng på et flunkende nytt kart. Samlingsplass er ved Eidskog Montessoriskole på Vestmarka. Vel møtt!

 

Resultater fra Bygdestafetten

E-post Skriv ut PDF

26 lag og over 100 løpere deltok på dagens Bygdestafett ved Magnor skole. Resultater, både etappevis med etappetider og totalt er nå klare. Vi hadde enkelte utfordringer med tidtakerutstyret, så noen få lag mangler noen etappetider, men alle lag har fått totalresultat (se listen for etappe 4). Strekktider er lagt ut som to klasser, en for de som hadde gafling A først, og en for de som hadde gafling B først.

 

Oppsummering fra årsmøtet

E-post Skriv ut PDF
Protokollen fra årsmøtet er nå lagt ut i dokumentarkivet sammen med korrigerte årsmeldinger, budsjett vedtak osv. Gunnar Sæther gikk ut av styret, mens Jon Ivar Bergersen kom inn som ny styremedlem og Ragnar Dæhli som vara. Regnskapet for 2012 viste et overskudd på 86 000 kr og budsjettet for 2013 ble vedtatt til å være et budsjett i balanse. Ellers kan det nevnes at det ble vedtatt at ordningen med at 4 første "uteløp" dekkes av av o-laget fra nå av kun gjelder medlemmer opp til og med 16 år (D/H16).
 

O-karusell 5 og Motionsorientering

E-post Skriv ut PDF

Torsdag 20. juni er det duket for kombinert O-karusell og Motionsorientering på Tobøl. Det er ønskelig at flest mulig melder seg på på forhånd siden det letter resultatservice. Se Eventor for påmelding og mer informasjon.

 

Få med familie, venner og hele bygda, for nå gjøres det klart for Bygdestafetten

E-post Skriv ut PDF

Bygdestafetten 1. mai er ment å være en uhøytidelig o-konkurranse der lagene settes sammen grendevis, eller annen lokal tilhørighet eller familie/naboer. Innbydelsen sendes til o-lagene og o-løpere, som oppfordres til å mobilisere potensielle deltagere i sitt nærområde. Gi derfor informasjonen videre til o-venner i ditt område. Håpet er gjennom et slikt opplegg å fremme interessen for orientering, tur-orientering og friluftsliv generelt.

Påmelding innen 25. april på skjema ( Påmeldingsskjema.xlsx eller icon Påmeldingsskjema.pdf) pr. e-post til Klaus Engen:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen . Eget skjema for hvert lag. Husk å føre på lagets brikkenummer.

Alternativt pr. post til: Klaus Engen, Gamle Ljønervegen 3, 2233 Vestmarka. Eventuell etteranmelding pr. tlf. 971 64 057 senest søndag 28. april.

Fullstendig innbydelse: icon Innbydelse

 

Nå er sesongen i gang

E-post Skriv ut PDF

Søndag 24 mars satte noen av de mest ivrige O-løpere nesen sørover, og reiste til Danmark for å starte O-sesongen med Påskeløbene 2013. Disse foregår i området rett sør for Silkeborg. Siden løpene starter på torsdag, er det satt av noen dager til å bli klar til start.

Så på mandag var Eivind og Jon Ivar ute på en treningstur med 30 poster som skulle besøkes, de store bommene ble det ikke!. Det ble en fin tur, og det er nå fastsatt at det IKKE bare er helt flatt i Danmark.

De andre syntes likevel at det var litt tidlig å starte løpingen, slik at det var kjempebra å starte med en dag i innendørs badeland.

 


Side 8 av 15

Aktivitetskalender

Desember 2018
M T O T F L S
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Kommer

Ingen hendelser

Sponsorer

Banner

Besøkende

Vi har 15 gjester her nå