Eidskog o-lag

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Eidskog o-lag

O-karusell 5 og Motionsorientering

E-post Skriv ut PDF

Torsdag 20. juni er det duket for kombinert O-karusell og Motionsorientering på Tobøl. Det er ønskelig at flest mulig melder seg på på forhånd siden det letter resultatservice. Se Eventor for påmelding og mer informasjon.

 

Resultater fra Bygdestafetten

E-post Skriv ut PDF

26 lag og over 100 løpere deltok på dagens Bygdestafett ved Magnor skole. Resultater, både etappevis med etappetider og totalt er nå klare. Vi hadde enkelte utfordringer med tidtakerutstyret, så noen få lag mangler noen etappetider, men alle lag har fått totalresultat (se listen for etappe 4). Strekktider er lagt ut som to klasser, en for de som hadde gafling A først, og en for de som hadde gafling B først.

 

Oppsummering fra årsmøtet

E-post Skriv ut PDF
Protokollen fra årsmøtet er nå lagt ut i dokumentarkivet sammen med korrigerte årsmeldinger, budsjett vedtak osv. Gunnar Sæther gikk ut av styret, mens Jon Ivar Bergersen kom inn som ny styremedlem og Ragnar Dæhli som vara. Regnskapet for 2012 viste et overskudd på 86 000 kr og budsjettet for 2013 ble vedtatt til å være et budsjett i balanse. Ellers kan det nevnes at det ble vedtatt at ordningen med at 4 første "uteløp" dekkes av av o-laget fra nå av kun gjelder medlemmer opp til og med 16 år (D/H16).
 

Årsmøte torsdag 28. februar

E-post Skriv ut PDF
Det blir årsmøte i Eidskog o-lag torsdag 28. februar kl. 19, på Tyrielden - Eidskog bibliotek. Oppdaterte årsmøtedokumenter inkl. saksliste, årsberetninger, regnskap, budsjett og innkomne saker ligger i dokumentarkivet. Vel møtt!
 

Få med familie, venner og hele bygda, for nå gjøres det klart for Bygdestafetten

E-post Skriv ut PDF

Bygdestafetten 1. mai er ment å være en uhøytidelig o-konkurranse der lagene settes sammen grendevis, eller annen lokal tilhørighet eller familie/naboer. Innbydelsen sendes til o-lagene og o-løpere, som oppfordres til å mobilisere potensielle deltagere i sitt nærområde. Gi derfor informasjonen videre til o-venner i ditt område. Håpet er gjennom et slikt opplegg å fremme interessen for orientering, tur-orientering og friluftsliv generelt.

Påmelding innen 25. april på skjema ( Påmeldingsskjema.xlsx eller icon Påmeldingsskjema.pdf) pr. e-post til Klaus Engen:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen . Eget skjema for hvert lag. Husk å føre på lagets brikkenummer.

Alternativt pr. post til: Klaus Engen, Gamle Ljønervegen 3, 2233 Vestmarka. Eventuell etteranmelding pr. tlf. 971 64 057 senest søndag 28. april.

Fullstendig innbydelse: icon Innbydelse

 

Nå er sesongen i gang

E-post Skriv ut PDF

Søndag 24 mars satte noen av de mest ivrige O-løpere nesen sørover, og reiste til Danmark for å starte O-sesongen med Påskeløbene 2013. Disse foregår i området rett sør for Silkeborg. Siden løpene starter på torsdag, er det satt av noen dager til å bli klar til start.

Så på mandag var Eivind og Jon Ivar ute på en treningstur med 30 poster som skulle besøkes, de store bommene ble det ikke!. Det ble en fin tur, og det er nå fastsatt at det IKKE bare er helt flatt i Danmark.

De andre syntes likevel at det var litt tidlig å starte løpingen, slik at det var kjempebra å starte med en dag i innendørs badeland.

 

O-post nr.1 lagt ut

E-post Skriv ut PDF
Årets første utgave av medlemsbladet O-posten er nå lagt ut i dokumentarkivet. Den inneholder blant annet årsberetninger og innkalling til årsmøte. For de som vil følge med på hva som skjer i o-laget så legges også referatene fra styremøtene ut i dokumentarkivet.
 


Side 8 av 15

Aktivitetskalender

Oktober 2018
M T O T F L S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Kommer

Ingen hendelser

Sponsorer

Banner

Besøkende

Vi har 84 gjester her nå