Eidskog o-lag

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Eidskog o-lag

O-post nr.1 lagt ut

E-post Skriv ut PDF
Årets første utgave av medlemsbladet O-posten er nå lagt ut i dokumentarkivet. Den inneholder blant annet årsberetninger og innkalling til årsmøte. For de som vil følge med på hva som skjer i o-laget så legges også referatene fra styremøtene ut i dokumentarkivet.
 

Årsfest tordag 29. november

E-post Skriv ut PDF
Det blir årsfest torsdag 29. november kl. 17:30 på Sanitetens hus på Skotterud. Det blir blant annet premieutdelinger, o-film fra gamle dager og servert lapskaus og pølser. Vel møtt!
 

Langtur'n

E-post Skriv ut PDF
Eidskog o-lag inviterer alle o-venner til o-løpet Langtur'n søndag 28. oktober på Matrand (NB! Flyttet fra Morokulien pga. elgjakt). En sesongavslutning med lange løyper, etter målgang kan man kjøpe noe å bite i, og ta en prat om årets sesong. Påmelding og full innbydelse finner dere i Eventor.
 

O-karusell

E-post Skriv ut PDF

Årets åttende og siste o-karusell går i morgen ved Infosenteret ved Morokulien. Det loves lettløpt terreng, super resultatservice og løypelengder på 1.4, 2.9 og 3.8 km. Poengstillingen for lang og kort løype ledes av henholdsvis Eivind Lande og Jonny Halvorsrud, full oversikt finner dere her.

Fem løp gir premie, og her er en liste over hvor mange o-karusell-løp den enkelte har deltatt på til nå. Siden Langtur'n i oktober også teller som o-karusell har alle med 3 løp eller flere fortsatt mulighet for å få premie.

 

Resultater fra Langtur'n

E-post Skriv ut PDF
I et fint, men kaldt høstvær stilte 50 deltakere til start på Langtur'n på Matrand i dag. Resultatene med strekktider er nå lagt ut i Eventor. På de to lengste løypene var desverre post med kode 229 "død" og er ikke med i resultatene. Ellers fant vi et par gjenglemte o-sko, av typen Icebug, som kan fås igjen ved å ta kontakt med Jon Ivar Bergersen.
 

Nattjakta

E-post Skriv ut PDF
26 deltakere hadde funnet fram pannelamper og stilte til første løp i Nattjakta på Morokulien 26. september. Resultatene er lagt ut på resultatsiden, sammen med grafer, mulighet til å tegne veivalg osv. Det videre programmet i Nattjakta finner dere her.
 

Digital kartperm

E-post Skriv ut PDF

Vi har nå lagt ut en digital kartperm som alle o-løpere i Eidskog og andre Glåmdalklubber kan bruke til å legge ut kart, løyper og veivalg fra konkurranser og treninger. Man kan også skrive kommentarer til løpet, legge lenke til resultater osv., akkurat som i en "gammeldags" kartperm. Her er et eksempel. Man kan velge om man vil dele permen med andre eller ha den bare for seg selv.

Les mer …
 


Side 8 av 14

Aktivitetskalender

Februar 2018
M T O T F L S
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4

Kommer

01. mar: Årsmøte

Sponsorer

Banner

Besøkende

Vi har 43 gjester her nå