Eidskog o-lag

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Eidskog o-lag

Langtur'n

E-post Skriv ut PDF
Eidskog o-lag inviterer alle o-venner til o-løpet Langtur'n søndag 28. oktober på Matrand (NB! Flyttet fra Morokulien pga. elgjakt). En sesongavslutning med lange løyper, etter målgang kan man kjøpe noe å bite i, og ta en prat om årets sesong. Påmelding og full innbydelse finner dere i Eventor.
 

Nattjakta

E-post Skriv ut PDF
26 deltakere hadde funnet fram pannelamper og stilte til første løp i Nattjakta på Morokulien 26. september. Resultatene er lagt ut på resultatsiden, sammen med grafer, mulighet til å tegne veivalg osv. Det videre programmet i Nattjakta finner dere her.
 

Digital kartperm

E-post Skriv ut PDF

Vi har nå lagt ut en digital kartperm som alle o-løpere i Eidskog og andre Glåmdalklubber kan bruke til å legge ut kart, løyper og veivalg fra konkurranser og treninger. Man kan også skrive kommentarer til løpet, legge lenke til resultater osv., akkurat som i en "gammeldags" kartperm. Her er et eksempel. Man kan velge om man vil dele permen med andre eller ha den bare for seg selv.

Les mer …
 

Nordberg-seier i Morokulien 2-dagers

E-post Skriv ut PDF

Nordberg_smallAnders Nordberg avgjorde en spennende jaktstart i H21 til sin fordel. Han gikk ut seks sekunder bak Thomas Carlsson fra Malungs OK Skogsmårdarna, men vant til slutt med 46 sekunder. Også i D21 ble det favorittseier: Anne Margrethe Hausken Nordberg foran Kine Hallan Steiwer.

I tillegg til et sterkere startfelt enn på mange år, så var det gledelig at vi i år har en klar økning i antall deltakere. 394 startende på lørdag og 410 på søndag, bra! Takk til alle som bidro til at Morokulien 2-dagers ble et vellykket arrangement!

Les mer …
 

O-karusell

E-post Skriv ut PDF

Årets åttende og siste o-karusell går i morgen ved Infosenteret ved Morokulien. Det loves lettløpt terreng, super resultatservice og løypelengder på 1.4, 2.9 og 3.8 km. Poengstillingen for lang og kort løype ledes av henholdsvis Eivind Lande og Jonny Halvorsrud, full oversikt finner dere her.

Fem løp gir premie, og her er en liste over hvor mange o-karusell-løp den enkelte har deltatt på til nå. Siden Langtur'n i oktober også teller som o-karusell har alle med 3 løp eller flere fortsatt mulighet for å få premie.

 

Høstens o-trening

E-post Skriv ut PDF

Eidskog o-lag har treninger for nybegynnere og ungdommer hver uke fram til høstferien. Nytt i høst er at treningene er samme sted som de lokale treningsløpene. Derfor er det tilbud til hele familien samtidig, både nye og erfarne løpere.

 

For å være med må du være født i 2003 eller tidligere. Yngre løpere kan også delta, men da i følge med en voksen. Treningene er onsdager fra 1730-1900. De er gratis.

 

Dato                Kart/sted                   Merket fra

29. aug           Magnor skole             Riksveg 2

5. sep              Sørpebøl                     Riksveg 2 ved Matrand

12. sep           Magnor skole

19. sep           Morokulien                 Riksveg 2

26. sep           Magnor skole

3. okt              Magnor skole

 

Hvis du ønsker mer informasjon, kan du ta kontakt med Julie Finsrud Lande på telefon 481 71 968 eller e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen .

 


 

Verdensmester til Morokulien 2-dagers!

E-post Skriv ut PDF
HauskenNordbergDet blir skarp konkurranse i Morokulien 2-dagers i helga. Verdensmester og VM-uttatte Anne Margrethe Hausken Nordberg stiller til start i D21, og VM-uttatte Anders Nordberg starter i H21. I H21 stiller det videre tre andre som har vært med på å vinne Tiomila-stafetten, så det er duket for en god konkurranse. Det er 334 forhåndspåmeldte, en økning fra i fjor, og med direktepåmeldingene på løpsdagen regner vi med rundt 400 løpere begge dager. Har du lyst til å være med eller se en verdensmester i aksjon, så er det bare å møte opp. Lørdag går løpet på Morokulien og på søndag i Åmotfors. For mer informasjon, se morokulien.nu
 


Side 9 av 15

Aktivitetskalender

Juli 2018
M T O T F L S
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Kommer

Ingen hendelser

Sponsorer

Banner

Besøkende

Vi har 30 gjester her nå