Eidskog o-lag

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Eidskog o-lag

Digital kartperm

E-post Skriv ut PDF

Vi har nå lagt ut en digital kartperm som alle o-løpere i Eidskog og andre Glåmdalklubber kan bruke til å legge ut kart, løyper og veivalg fra konkurranser og treninger. Man kan også skrive kommentarer til løpet, legge lenke til resultater osv., akkurat som i en "gammeldags" kartperm. Her er et eksempel. Man kan velge om man vil dele permen med andre eller ha den bare for seg selv.

Les mer …
 

Høstens o-trening

E-post Skriv ut PDF

Eidskog o-lag har treninger for nybegynnere og ungdommer hver uke fram til høstferien. Nytt i høst er at treningene er samme sted som de lokale treningsløpene. Derfor er det tilbud til hele familien samtidig, både nye og erfarne løpere.

 

For å være med må du være født i 2003 eller tidligere. Yngre løpere kan også delta, men da i følge med en voksen. Treningene er onsdager fra 1730-1900. De er gratis.

 

Dato                Kart/sted                   Merket fra

29. aug           Magnor skole             Riksveg 2

5. sep              Sørpebøl                     Riksveg 2 ved Matrand

12. sep           Magnor skole

19. sep           Morokulien                 Riksveg 2

26. sep           Magnor skole

3. okt              Magnor skole

 

Hvis du ønsker mer informasjon, kan du ta kontakt med Julie Finsrud Lande på telefon 481 71 968 eller e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen .

 


 

Verdensmester til Morokulien 2-dagers!

E-post Skriv ut PDF
HauskenNordbergDet blir skarp konkurranse i Morokulien 2-dagers i helga. Verdensmester og VM-uttatte Anne Margrethe Hausken Nordberg stiller til start i D21, og VM-uttatte Anders Nordberg starter i H21. I H21 stiller det videre tre andre som har vært med på å vinne Tiomila-stafetten, så det er duket for en god konkurranse. Det er 334 forhåndspåmeldte, en økning fra i fjor, og med direktepåmeldingene på løpsdagen regner vi med rundt 400 løpere begge dager. Har du lyst til å være med eller se en verdensmester i aksjon, så er det bare å møte opp. Lørdag går løpet på Morokulien og på søndag i Åmotfors. For mer informasjon, se morokulien.nu
 

Resultater NTG-cup 3 / O-karusell 3

E-post Skriv ut PDF
Det var god deltakelse på gårsdagens O-karusell, som også inngikk i NTG-cup'en i Glåmdal og i den svenske motionsorienteringen. Hele 56 deltakere, bra! Resultatene er nå lagt ut i på resultatsiden, med både strekktider, grafer og mulighet for å se på, tegne og sammenligne veivalg i Routegadget.
 

Nordberg-seier i Morokulien 2-dagers

E-post Skriv ut PDF

Nordberg_smallAnders Nordberg avgjorde en spennende jaktstart i H21 til sin fordel. Han gikk ut seks sekunder bak Thomas Carlsson fra Malungs OK Skogsmårdarna, men vant til slutt med 46 sekunder. Også i D21 ble det favorittseier: Anne Margrethe Hausken Nordberg foran Kine Hallan Steiwer.

I tillegg til et sterkere startfelt enn på mange år, så var det gledelig at vi i år har en klar økning i antall deltakere. 394 startende på lørdag og 410 på søndag, bra! Takk til alle som bidro til at Morokulien 2-dagers ble et vellykket arrangement!

Les mer …
 

Vårens siste trening flyttes til torsdagens O-karusell

E-post Skriv ut PDF
På grunn av få deltakere på de siste treningene flyttes vårens siste trening til O-karusellen torsdag 21. juni. Møt opp på Magnor skole 1730. Husk grillmat!
 

Dugnad

E-post Skriv ut PDF

Eidskog O-lag har tatt på seg et maleroppdrag av sanitetens hus på Kongsvinger.

Dette får vi kr 85 000,- for og det skal gjøres i løpet av sommeren.

Ivar Bonnerud og Kai Bergersen skal prøve å få organisert dugnader og vil forsøke å komme godt i gang ved å starte opp helgen 16 og 17 juni og/eller 23 og 24 juni, håper da og komme godt i gang slik at vi etter hvert kan ta noen kvelder.

Vi ber om at dere gir oss tilbakemelding på om dere kan hjelpe oss en av disse 4 dagene, vi tar sikte på og holde på en stund og avslutte dagen spise på et av utestedene på Kongsvinger.

Ring Kai på 47230780 eller mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen , Ivar Bonnerud på 99545605.

 


Side 10 av 15

Aktivitetskalender

Desember 2018
M T O T F L S
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Kommer

Ingen hendelser

Sponsorer

Banner

Besøkende

Vi har 6 gjester her nå