Eidskog o-lag

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Eidskog o-lag

Nordberg-seier i Morokulien 2-dagers

E-post Skriv ut PDF

Nordberg_smallAnders Nordberg avgjorde en spennende jaktstart i H21 til sin fordel. Han gikk ut seks sekunder bak Thomas Carlsson fra Malungs OK Skogsmårdarna, men vant til slutt med 46 sekunder. Også i D21 ble det favorittseier: Anne Margrethe Hausken Nordberg foran Kine Hallan Steiwer.

I tillegg til et sterkere startfelt enn på mange år, så var det gledelig at vi i år har en klar økning i antall deltakere. 394 startende på lørdag og 410 på søndag, bra! Takk til alle som bidro til at Morokulien 2-dagers ble et vellykket arrangement!

Les mer …
 

Verdensmester til Morokulien 2-dagers!

E-post Skriv ut PDF
HauskenNordbergDet blir skarp konkurranse i Morokulien 2-dagers i helga. Verdensmester og VM-uttatte Anne Margrethe Hausken Nordberg stiller til start i D21, og VM-uttatte Anders Nordberg starter i H21. I H21 stiller det videre tre andre som har vært med på å vinne Tiomila-stafetten, så det er duket for en god konkurranse. Det er 334 forhåndspåmeldte, en økning fra i fjor, og med direktepåmeldingene på løpsdagen regner vi med rundt 400 løpere begge dager. Har du lyst til å være med eller se en verdensmester i aksjon, så er det bare å møte opp. Lørdag går løpet på Morokulien og på søndag i Åmotfors. For mer informasjon, se morokulien.nu
 

Resultater NTG-cup 3 / O-karusell 3

E-post Skriv ut PDF
Det var god deltakelse på gårsdagens O-karusell, som også inngikk i NTG-cup'en i Glåmdal og i den svenske motionsorienteringen. Hele 56 deltakere, bra! Resultatene er nå lagt ut i på resultatsiden, med både strekktider, grafer og mulighet for å se på, tegne og sammenligne veivalg i Routegadget.
 

Sykkel-o-løp 23. mai

E-post Skriv ut PDF
sykkel-o-jon-ivar-liten

I fint sommervær var det mange, både store og små, som fikk prøvd seg på sykkel-o-løp i går. Det var 19 deltakere, mange av dem nye, hyggelig! Stinettet på Magnormoen er ypperlig egnet til sykkelorientering, og mange syntes det var morsomt og spennende å prøve denne varianten av orientering. I langløypa var Mats Inge Dalsjø raskest, mens David Julnes-Dalsjø toppet lista i kortløypa. Fullstendige resultater med strekktider og grafer finner dere på resultatsiden vår.

Sist oppdatert torsdag 24. mai 2012 10:49
 

Vårens siste trening flyttes til torsdagens O-karusell

E-post Skriv ut PDF
På grunn av få deltakere på de siste treningene flyttes vårens siste trening til O-karusellen torsdag 21. juni. Møt opp på Magnor skole 1730. Husk grillmat!
 

Dugnad

E-post Skriv ut PDF

Eidskog O-lag har tatt på seg et maleroppdrag av sanitetens hus på Kongsvinger.

Dette får vi kr 85 000,- for og det skal gjøres i løpet av sommeren.

Ivar Bonnerud og Kai Bergersen skal prøve å få organisert dugnader og vil forsøke å komme godt i gang ved å starte opp helgen 16 og 17 juni og/eller 23 og 24 juni, håper da og komme godt i gang slik at vi etter hvert kan ta noen kvelder.

Vi ber om at dere gir oss tilbakemelding på om dere kan hjelpe oss en av disse 4 dagene, vi tar sikte på og holde på en stund og avslutte dagen spise på et av utestedene på Kongsvinger.

Ring Kai på 47230780 eller mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen , Ivar Bonnerud på 99545605.

 

Bli med på o-leir for 13-16-åringer på Løten

E-post Skriv ut PDF
Har du lyst til å bli med på o-leir 1.-3. juni? Leiren, eller samlingen om du vil, passer for de som er 13-16 år, har lært litt orientering og vil bli bedre til å finne fram med kart. Leiren er planlagt som trening for hovedløpet, men det er fint å delta om en bare vil prøve mer orientering også. Det som i hvertfall er sikkert, er at en blir kjent med andre ungdommer og får en spennende helg!
Les mer …
 


Side 10 av 15

Aktivitetskalender

Oktober 2018
M T O T F L S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Kommer

Ingen hendelser

Sponsorer

Banner

Besøkende

Vi har 10 gjester her nå