Eidskog o-lag

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Eidskog o-lag

Sykkel-o-løp 23. mai

E-post Skriv ut PDF
sykkel-o-jon-ivar-liten

I fint sommervær var det mange, både store og små, som fikk prøvd seg på sykkel-o-løp i går. Det var 19 deltakere, mange av dem nye, hyggelig! Stinettet på Magnormoen er ypperlig egnet til sykkelorientering, og mange syntes det var morsomt og spennende å prøve denne varianten av orientering. I langløypa var Mats Inge Dalsjø raskest, mens David Julnes-Dalsjø toppet lista i kortløypa. Fullstendige resultater med strekktider og grafer finner dere på resultatsiden vår.

Sist oppdatert torsdag 24. mai 2012 10:49
 

Bli med på o-leir for 13-16-åringer på Løten

E-post Skriv ut PDF
Har du lyst til å bli med på o-leir 1.-3. juni? Leiren, eller samlingen om du vil, passer for de som er 13-16 år, har lært litt orientering og vil bli bedre til å finne fram med kart. Leiren er planlagt som trening for hovedløpet, men det er fint å delta om en bare vil prøve mer orientering også. Det som i hvertfall er sikkert, er at en blir kjent med andre ungdommer og får en spennende helg!
Les mer …
 

25000 kr til o-laget

E-post Skriv ut PDF

Eidskog o-lag tok i fjor på seg et betalt oppdrag fra Vestmarka i Utvikling AS om å utrede trasevalg for nasjonal sykkelrute nr. 9, "Villmarksruta", fra Akershusgrensen til Vestmarka og Vektervegen. Arbeidet ble utført av Hilde og Arne Sørli, og munnet ut i en forprosjektrapport på 37 sider som nå er levert og godkjent. O-laget har fått utbetalt 25 000 kr for jobben.

Les mer …
 

Gjør klart for Bygdestafetten!

E-post Skriv ut PDF

Gjør klart for årets Første virkelig morsomme og uhøytidelige arrangement! Her kan bygdedyret vekkes til live og knuse nabolaget, -klubben, -kretsen eller hva det nå er som det er "viktig" å slå. 1. mai er det nemlig klart for Bygdestafetten på Austmarka? Stafetten er for alle som vil. Unge som gamle, nybegynnere og erfarne løpere, men denne stafetten er spesielt tilrettelagt for rekruttene. Meld deg på til meg så fort du har bestemt deg for å bli med, så skal jeg sette opp så mange lokale lag som mulig. Siste frist er søndag 29. april. Julie Finsrud Lande mob 481 71 968 e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen .

Innbydelsen fra Austmarka IL: icon Bygdestafett 2012

 

Tur-o-sesongen i gang

E-post Skriv ut PDF
tur-o-post4_web

Turorienteringssesongen starter i dag, 5 mai. Her er et bilde fra post 4 på Vardåsen på Vestmarka. En 100 år gammel ruin hvor kun pipa står igjen, spennende for store og små! Flere bilder ligger i bildearkivet.

Postene er i år lagt opp meget familievennlig, hvor de fleste ligger i tett nærhet til sti. I år kan man også registrere postene sine på turorientering.no, skrive blog fra turer og se hva andre har skrevet om sine tur-o-turer i Eidskog.

 

Årets første o-karusell

E-post Skriv ut PDF

trlop_120425_strekk11Årets første O-karusell ble arrangert ved Eidskoghallen på onsdag, med 27 deltagere til tross for grått og kaldt vårvær. I langløypa var det en god del som løp med GPS, og vi har gjort noen analyser av løpet i etterkant basert på dette. Julie har nemlig vært på trenerkurs, og har fått tips om en del nye gode verktøy for o-teknisk analyse, og som vi nå har testet ut.

Løpene legges som før ut i Routegadget hvor man kan tegne inn og se på veivalg (veivalg for seks personer lagt ut til nå).

Det nye er de webbaserte 3DRerun og 2DRerun. Her er noen videoer som viser hva man kan gjøre med disse verkøyene og hvordan man bruker det. De virker best med nettleserne Chrome eller Firefox, og her er link til O-karusell 1 lagt ut i disse verkøyene. Bildet er fra 3DRerun og viser veivalg på strekk 11 samt tempoet (minutter pr. km) løperne hadde i dette øyeblikket.

 

Full fart på første trening

E-post Skriv ut PDF

Allerede på årets første trening ble det satt ny deltakerrekord! Ni unge møtte opp. Noen har allerede løpt o-karusellen, mens andre så på kart og fant poster for aller første gang. Spesielt morsomt var det at flere hadde vært innom treningene en gang før og hadde fått lyst til å være med mer.

 For de som var ukjent med orientering fra før, var det mye nytt og noen poster som var nokså vanskelige. Likevel klarte de det bra, så til og med de krevende postene ble funnet etter litt leting. I den avsluttende stemplingsrunden var iveren så stor at treneren til slutt måtte ta inn bukkene for at deltakerne skulle klare å stoppe!

 


Side 11 av 15

Aktivitetskalender

Desember 2018
M T O T F L S
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Kommer

Ingen hendelser

Sponsorer

Banner

Besøkende

Vi har 16 gjester her nå