Eidskog o-lag

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Eidskog o-lag

Årets første o-karusell

E-post Skriv ut PDF

trlop_120425_strekk11Årets første O-karusell ble arrangert ved Eidskoghallen på onsdag, med 27 deltagere til tross for grått og kaldt vårvær. I langløypa var det en god del som løp med GPS, og vi har gjort noen analyser av løpet i etterkant basert på dette. Julie har nemlig vært på trenerkurs, og har fått tips om en del nye gode verktøy for o-teknisk analyse, og som vi nå har testet ut.

Løpene legges som før ut i Routegadget hvor man kan tegne inn og se på veivalg (veivalg for seks personer lagt ut til nå).

Det nye er de webbaserte 3DRerun og 2DRerun. Her er noen videoer som viser hva man kan gjøre med disse verkøyene og hvordan man bruker det. De virker best med nettleserne Chrome eller Firefox, og her er link til O-karusell 1 lagt ut i disse verkøyene. Bildet er fra 3DRerun og viser veivalg på strekk 11 samt tempoet (minutter pr. km) løperne hadde i dette øyeblikket.

 

Gjør klart for Bygdestafetten!

E-post Skriv ut PDF

Gjør klart for årets Første virkelig morsomme og uhøytidelige arrangement! Her kan bygdedyret vekkes til live og knuse nabolaget, -klubben, -kretsen eller hva det nå er som det er "viktig" å slå. 1. mai er det nemlig klart for Bygdestafetten på Austmarka? Stafetten er for alle som vil. Unge som gamle, nybegynnere og erfarne løpere, men denne stafetten er spesielt tilrettelagt for rekruttene. Meld deg på til meg så fort du har bestemt deg for å bli med, så skal jeg sette opp så mange lokale lag som mulig. Siste frist er søndag 29. april. Julie Finsrud Lande mob 481 71 968 e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen .

Innbydelsen fra Austmarka IL: icon Bygdestafett 2012

 

Sesongstart og terminlister

E-post Skriv ut PDF
Nå er det det er så godt som bart i skogen og sesongstarten nærmer seg. Terminlista for treningsløpene til Eidskog o-lag er klar, og det er tidenes mest aktive liste med hele 14 treningsløp! Ny rekord i EOL! I tillegg til de vanlige åtte O-karusell-løpene og Langtur'n, satser vi i år på en sprint cup bestående av fire løp og med jaktstart i det siste løpet. Sykkelorientering har slått an, og i år arrangerer vi også et sykkel-o-løp på Magnor, et terreng med tett stinett og godt egnet for sykkelorientering. Det bør være noe for enhver smak. Vel møtt til en ny og aktiv o-sesong!
 

Turorientering og sykkelorientering

E-post Skriv ut PDF
Turorienteringssesongen starter i år lørdag 5. mai. I år benyttes kartene Vardåsen, Kroksjøen, Sørpebøl og Hølvatna (Austmarka). Sykkelorienteringa starter litt tidligere, tirsdag 1. mai, og benytter kartene Magnor og Morokulien. Se sidene for turorientering og sykkelorientering for mer informasjon om oppleggene.
 

Full fart på første trening

E-post Skriv ut PDF

Allerede på årets første trening ble det satt ny deltakerrekord! Ni unge møtte opp. Noen har allerede løpt o-karusellen, mens andre så på kart og fant poster for aller første gang. Spesielt morsomt var det at flere hadde vært innom treningene en gang før og hadde fått lyst til å være med mer.

 For de som var ukjent med orientering fra før, var det mye nytt og noen poster som var nokså vanskelige. Likevel klarte de det bra, så til og med de krevende postene ble funnet etter litt leting. I den avsluttende stemplingsrunden var iveren så stor at treneren til slutt måtte ta inn bukkene for at deltakerne skulle klare å stoppe!

 

O-trening for 9-åringer og oppover

E-post Skriv ut PDF
Mandag 16. april starter o-treninga for 9-åringer og oppover opp igjen. Treninga foregår på mandager kl. 18:30-20:00 ved Idrettshallen på Skotterud og følger skoleruta. Treningssiden gir mer informasjon om opplegget.
 

Klubbtur i pinsen

E-post Skriv ut PDF

tangenoddenHar du lyst til å løpe o-løp i pinsen og ha det sosialt med andre Eidskog-løpere? Meld deg da på til klubbturen til Pinseløpene på Hedemarken 26.-28. mai. O-laget har reservert åtte 4-5-mannshytter på Tangenodden camping ved Mjøsa og sponser deler av turen.

Les mer …
 


Side 11 av 15

Aktivitetskalender

Juni 2018
M T O T F L S
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Kommer

Ingen hendelser

Sponsorer

Banner

Besøkende

Vi har 44 gjester her nå